wiezijnwij-rbi
Wie We Zijn

Trends Top, uw one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor doelgerichte prospectie, salesmanagement en financiële analyse enerzijds én B- information, één van de belangrijkste spelers op de markt van handelsinformatie en data solutions, zowel nationaal als internationaal, anderzijds, slaan de handen in elkaar en gaan verder onder de overkoepelende naam: Roularta Business Information.

De unieke combinatie van beide business databases geeft de gebruikers toegang tot de meest complete én actuele bedrijfsinformatie op de Belgische markt. Het online werkinstrument en communicatieplatform van TrendsTop is de snelste weg naar dagelijks geactualiseerde informatie over ruim 400.000 bedrijven en bijna 700.000 beslissingnemers.

Voeg daar de meest complete business-to-business database aan toe van B-information en u kan uw producten en services aan de meer dan 1,5 miljoen bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen en overheidsinstellingen in België bekend maken via  gerichte communicatie.  Dankzij de uitgebreide financiële informatie (met kredietadvies, kredietscore én betalingservaringen) volgt u de financiële risico’s op van uw klanten en leveranciers en vermijdt u wanbetalingen.

Onze Missie


Roularta Business Information levert kwalitatieve informatie over (inter)nationale bedrijven waardoor ondernemers de juiste zakelijke beslissingen kunnen nemen. Daarnaast kunnen bedrijven andere bedrijven zeer doelgericht bereiken dankzij onze verschillende communicatie tools.

Onze Visie

Met Roularta Business Information bouwen we aan een platform dat bedrijven én consumenten in staat stelt de juiste informatie en reputatie van een bedrijf op te vragen. Op dit platform kan men adverteren, consulteren, extraheren en dit op eigen kracht of in samenwerking met één van onze informatie specialisten.

ONZE TAGLINE

Onze nieuwe tagline is ‘MAKE INTELLIGENT DECISIONS‘, en uiteraard met reden. Wie vandaag immers als bedrijf niet actief onderneemt, komt gemakkelijker dan pakweg 5 jaar geleden in de problemen terecht. De tijden en markten zijn dan ook veranderd.

De informatie waar je toegang toe hebt bij Roularta Business Information, is dus niet zomaar informatie, het is dé cruciale informatie nodig om een actief en winstgevend bedrijf uit te baten.

Anders gezegd, baseer uw zakelijke beslissingen op betrouwbare informatie. Dé enige manier om verstandige beslissingen te nemen.

ONZE  NIEUWSBERICHTEN

GET IN TOUCH

+32 2 702 70 11

info.rbi@roularta.be